Siirry suoraan sisältöön

Tervetuloa TAKKin blogiin!

TAKK henkilöstö
TAKK henkilöstö

Starttaamme uuden blogin, joka tuo yhteen TAKKilaiset, opiskelijat ja yhteistyökumppanit. Blogi tarjoaa kurkistuksia TAKKin ja ammatillisen koulutuksen arkeen ja juhlaankin.

TAKK on osaltaan rakentanut Tamperetta, Pirkanmaata ja Suomea pian 60 vuoden ajan. Opiskelijoiden kouluttaminen osaajiksi ja työelämään on perustehtävämme. Tekemisemme on tunnustetusti laadukasta, ja meidät on palkittu kahteenkin otteeseen opetus- ja kulttuuriministeriön laatupalkinnolla.

Uusi blogi tarjoaa alustan moninaiselle ja moniääniselle TAKKille. Meillä opiskelee vuosittain yli 11 000 aikuista ja henkilöstössä on n. 230 eri alojen ammattilaista. Yritys- ja muita yhteistyökumppaneita on satoja, ellei tuhansia. Yhteistyö yritysten ja työelämän kanssa on tiivistä. Yhdessä kehitämme koulutuksia ja rakennamme uusia oppimisympäristöjä.

Blogissa ääneen pääsevät TAKKilaiset, opiskelijat ja yhteistyökumppanit. Blogi tarjoaa paikan kertoa onnistumisista, hankkeiden kehitysaskelista, opiskelusta ja kouluttamisesta, johtamisesta ja kehittämisestä.

Tervetuloa tarinoiden äärelle!

Marjo Nieminen
viestintäpäällikkö

Jos haluat kirjoittajaksi blogiin, vinkkaa viestillä: viestinta@takk.fi.